perjantai 8. huhtikuuta 2016

Viikko 14

Maanantaina oli työturvakoulutus. Edellinen korttini oli jo vanhentunut (voimassa 5 vuotta), joten päätin uusia sen. Teorian päätteeksi oli tentti ja koko ryhmä läpäisi sen :)

Tiistaina projektityöskentelyä. Saimme aiemmin Anne-opettajalta etätehtäväksi suunnitella mahdollisesti toteutettavissa oleva näyteikkuna. Valitsin kohteeksi kauneushoitola Eevalan Vanhassa Raumassa. Tiistaina esivalmisteltiin koululla näyteikkunasomistuksia. Itse tein kaksi näyteikkunavaihtoehtoa, lopulta toteutin ikkunan, johon toin vanhat lääkepullot, jotka Eevalan yrittäjä toivoi saavansa ikkunaan jollain tapaan.

Keskiviikkona menimme sitten toteuttamassa ikkunat. Kaksi kaveria meni tekemään Sport Asun ikkunoita ja loput kaksi, minä ja Eini tehtiin Eevalan ikkunat. Eini teki kampaamopuolen ja minä hoitolapuolen. Siellä menikin sitten koko koulupäivä. Välillä kävimme porukalla lounastamassa Cafe Salissa. Tänään perjantaina poikkesin vielä kyseisessä yrityksessä viemässä ikkunaan pienen mainoksen, jossa oli tarjoushinnat hajuvesistä. Oli mukava kuulla hyvää palautetta ikkunoista paikalla olleilta työntekijöiltä; "sairaan mageita" :) 

Suunnitelma nro 1

Suunnitelma nro 2

LopputulosEi kommentteja:

Lähetä kommentti