lauantai 12. maaliskuuta 2016

Viikko 8

Maanantaina saatiin yllätysvapaapäivä opettajan sairastumisen vuoksi.
Noh, ajattelin käyttää vapaapäivän hyödyksi menemällä parturikampaajaksi opiskelevan siskoni luo hiustenleikkuuseen ja samalla ajattelin säästäväni rahaa "oikealta" kampaamoreissulta.
Juu, sain siskoni käsittelyssä kivan uuden tukan, mutta lähtiessäni takaisin kotimatkalle oli autoon ilmestynyt parkkisakko! Joten se siitä "säästämisestä" :(

Tiistaina meillä oli Annen tunnilla materiaalioppia. Tein päärynän muotoisen rekvisiitan tulevaan esillepanoon, josta meille ei sen enempää paljastettu mitään. Harjoiteltiin myös kipsityön tekemistä, siitäkin tein päärynän muotoisen rekvisiitan.

Keskiviikkona materiaalioppi jatkui Niina opettajan kanssa. Tällä kertaa olikin materiaaleina kuumaliimaa, ilmapalloja, lankaa, tapettiliimaa, erikeeper-vesi seosta, sisalkuitua ja erivärisiä lankoja... Ja taas jatkettiin rekvisiittojen tekoa. Itse kieputin ilmapallon ympärille vesiliima seoksella vihreää lankaa ja jätin kuivumaan. Sisalkuidusta ja tapettiliimasta tein jonkin epämääräisen mustan, pyöreän rekvisiitan sen käyttötarkoitusta tietämättä. Valmistin myös ilmapalloa, liimaa ja valkoista silkkipaperia käyttäen pienen valkoisen kulhon rekvisiitaksi. Sitten saimmekin etätähtäväksi piirtää esillepano, jossa tehtyjä rekvisiittoja tuli käyttää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti