maanantai 16. toukokuuta 2016

Viime viikon kuulumiset :)

Maanantai 9.5.2016

Ensimmäinen päivä Mattoraumassa... 
Mattorauma on perheyritys, joka on erikoistunut kodin kunnostukseen, sisustuspintamateriaaleihin esim. tapetit, laatat, sisämaalit, matot, lattiapintamateriaalit, mikrosementti, puun käsittely ja 3D-paneelit. Mattoraumasta löytyy myös sisustustavaraa.
Päivä meni lähinnä tutustuen yrityksen tuotteisiin ja mitä kaikkea ihania juttuja sieltä löytyikään <3

Aloitin päivän kevyesti liimailemalla yrityksen logotarroja pieniin ja isoihin paperikasseihin. 
Sitten kääräisin sellofaaniin muutaman kauniin koivunrunkokynttilän. Lisänä koristeeksi pari "koivunlehteä" paperinarusta :)Pääsin myös leikkaamaan mittojen mukaan tilattuja mattoja...

Tiistai 10.5.2016

Jatkoin tuotteisiin tutustumista ja selailin läpi erilaisia tapettikirjoja.
Päätettiin paketoida loputkin koivunrunkokynttilät :)
Lisäksi vähän kassaharjoittelua...

Keskiviikko 11.5.2016

Työvuoro mäkkärissä, johon sisältyi asiakaspalvelua tutussa ympäristössä sekä HAVIN (kuorman) vastaanottoa ja purkua hyllyille. Ja lopuksi saapuneiden tuotteiden syöttö koneelle.

Torstai 12.5.2016

Mäkkärivuoro klo 16-00.30. Vuoronjohtamista, asiakaspalvelua. Päivän päätteeksi päivittäisen inventaarion lasku ja sen syöttö koneelle. Kassojen laskeminen ja lopuksi liikepäivän sulkeminen.

Perjantai 13.5.2016

Mäkkärivuoro klo 15-23. Opettajalta tuli aiemmin päivällä s-postilla viesti, että arvioija on tulossa työpaikalleni. Työni on mulle niin tuttua joten en osannut pahemmin jännittää :)
Vuoronjohtamista, asiakaspalvelua ja kassojen laskut vuoron päätteeksi. Meillä oli töissä ongelmia korttimaksuissa (tietystä pankista johtuen) joten tulostin kassalle ja autokaistan tilaustolpalle infolaput asiakkaille, jotta osaavat varautua käteismaksuun. Illalla kävi myös paljon ulkomaalaisia asiakkaita, joten laadin asiakaspalvelua helpottaakseni tekstinkäsittelyohjelmalla myös englanninkielisen tiedotteen asiakkaille.


Suomiversio

Englanninkielinen versioEi kommentteja:

Lähetä kommentti